Weet jij onze parkmanager te vinden?
Ben jij ondernemer op een bedrijventerrein in Sittard-Geleen of Stein en heb je een vraag, opmerking, klacht of uitdaging waarbij je hulp kunt gebruiken van onze parkmanager? Dan kun je hem altijd bellen of mailen.

 

Frank Jeuring
Telefoon: 06-36120168
E-mail: frank.jeuring@parkmanagementwm.nl
Regeling MKB Idee
Bent u mkb’er en wilt u samen met anderen meer investeren in de versterking van kennis en vaardigheden van uw personeel? Ervaart u hierbij belemmeringen? Denk dan mee over oplossingen om die belemmeringen weg te nemen met de regeling MKB Idee.

Met deze regeling wil de overheid mkb’ers stimuleren meer te investeren in scholing en ontwikkeling van huidig en toekomstig werkenden. Anders dan in 2018 richt de regeling zich nu op iedere mkb’er.

De subsidie is geen opleidingsbudget, maar een bijdrage voor het oplossen van knelpunten bij mkb’ers. Het is niet bedoeld voor het volgen van opleidingen bij onderwijsinstellingen.

Het totaal beschikbare budget voor 2019 is € 7,5 miljoen.

Klik hier voor de voorwaarden en aanvragen!
Avondsessies voor ondernemers
Met de groeiende digitalisering van onze economie wordt het ook voor criminelen steeds aantrekkelijker om langs digitale weg te frauderen. Technologie biedt een deel van de oplossing maar ook gewoon alert zijn en in staat zijn om te herkennen wat signalen zijn van digitale criminaliteit.

Sittard-Geleen: Digitale veiligheid en uw bedrijf
Wanneer: 3 september 2019
Hoe laat: 19.30 t/m 21.30 uur
Waar: Media INN, Swentiboldstraat 21, 6137 AE SittardElsloo-Maaskant: Cybercrime bedrijf
Wanneer: 18 september 2019
Hoe laat: 19.30 t/m 20.30 uur
Waar: Kasteel Elsloo, Maasberg 1, 6181 GV Elsloo


Wat doet u als de sirene gaat?
Vorige week zaterdag ging in delen van de regio de sirene af. Er was een calamiteit op Chemelot. Wist u precies wat u moest doen toen het alarm afging? Samen met de gemeente Sittard-Geleen en in overleg met omwonende is door Chemelot een flyer opgesteld met uitleg over hoe te handelen wanneer het sirene-alarm afgaat.

Klik hier voor alle informatie!