Wij werken intensief met ondernemers, ondernemersverenigingen, gemeenten, politie en brandweer. Samen brengen wij veiligheidsproblemen in kaart, zoeken naar oplossingen en nemen concrete maatregelen. Met als doel het KVO-certificaat. Hiermee committeren alle partijen zich drie jaar om samen te werken aan een schoon, heel en veilig bedrijventerrein.

Download hieronder het KVO certificaat van uw bedrijventerrein:

 

Ook meebeslissen over veiligheid en uitstraling op uw bedrijventerrein of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met de projectleider KVO: Vera Tummers via telefoon (06-11690949) of per e-mail.

 

POLITIE
Aan ieder bedrijventerrein is een wijkagent toegewezen De wijkagent is tevens KVO-werkgroeplid en heeft een goed beeld van wat er speelt op uw bedrijventerreinen. Indien u vragen heeft voor de wijkagent, dan staat hij/zij u graag te woord. Via de volgende link kunt u de wijkagent vinden die op uw bedrijventerreinen actief is: https://politie.nl/mijn-buurt/wijkagenten

 

BRANDWEER
Ook de brandweer wordt vertegenwoordigt in de werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen. Mede hierdoor heeft de brandweer zicht op de brandveiligheid op de bedrijventerreinen in Sittard-Geleen en Stein. Alle gezamenlijke inspanningen worden geleverd om de brandveiligheid van uw bedrijventerrein en het zelfbewustzijn van ondernemers te vergroten. Heeft u vragen voor de brandweer, stel ze gerust via info@brwzl.nl of telefonisch via 088-4507450.

 

Calamiteitenkaarten
Download hier de calamiteitenkaart van uw gemeente!

Calamiteitenkaart Sittard-Geleen
Calamiteitenkaart Stein

 

Openbare AED’s
Klik hier voor meer informatie over het landelijke alarmeringssysteem en de hieraan gekoppelde vrijwillige hulperverleners. Op deze pagina vindt u tevens een link naar de plattegrond met openbare AED’s.

 

Gemeente
Meldingen met betrekking tot beheer en onderhoud in uw gemeente kunnen gemaakt worden via de BuitenBeter app. Te downloaden in de ITunes of Google Play store of ga naar www.buitenbeter.nl.
Daarnaast kunnen zaken natuurlijk ook direct online bij de gemeente gemeld worden of kunt u telefonisch contact opnemen. Voor meer informatie kijkt u op de site van de gemeente Sittard-Geleen.