Wij werken intensief met ondernemers, ondernemersverenigingen, gemeenten, politie en brandweer. Samen brengen wij veiligheidsproblemen in kaart, zoeken naar oplossingen en nemen concrete maatregelen. Met als doel het KVO-certificaat. Hiermee committeren alle partijen zich drie jaar om samen te werken aan een schoon, heel en veilig bedrijventerrein.

Download hieronder het KVO certificaat van uw bedrijventerrein:

 

Ook meebeslissen over veiligheid en uitstraling op uw bedrijventerrein of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met de projectleider KVO: Vera Tummers via telefoon (06-11690949) of per e-mail.

 

POLITIE
Aan ieder bedrijventerrein is een wijkagent toegewezen De wijkagent is tevens KVO-werkgroeplid en heeft een goed beeld van wat er speelt op uw bedrijventerreinen. Indien u vragen heeft voor de wijkagent, dan staat hij/zij u graag te woord. Via de volgende link kunt u de wijkagent vinden die op uw bedrijventerreinen actief is: https://politie.nl/mijn-buurt/wijkagenten

 

BRANDWEER
Ook de brandweer wordt vertegenwoordigt in de werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen. Mede hierdoor heeft de brandweer zicht op de brandveiligheid op de bedrijventerreinen in Sittard-Geleen en Stein. Alle gezamenlijke inspanningen worden geleverd om de brandveiligheid van uw bedrijventerrein en het zelfbewustzijn van ondernemers te vergroten. Heeft u vragen voor de brandweer, stel ze gerust via info@brwzl.nl of telefonisch via 088-4507450.

 

Calamiteitenkaarten
Download hier de calamiteitenkaart van uw gemeente!

Calamiteitenkaart Sittard-Geleen
Calamiteitenkaart Stein

 

Openbare AED’s
Klik hier voor meer informatie over het landelijke alarmeringssysteem en de hieraan gekoppelde vrijwillige hulperverleners. Op deze pagina vindt u tevens een link naar de plattegrond met openbare AED’s.