Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze bedrijventerreinen.

Industriepark Noord (Sittard)

Ten noorden van Sittard, grenzend aan de gemeente Echt-Susteren, ligt Industriepark Noord. Dit industriepark is gelegen aan de Hasselsebaan/N295 en bevindt zich op een steenworp afstand van de A2. De bedrijvigheid is deels traditioneel, deels modern. Het gebied heeft een moderne en verzorgde uitstraling.

Handelscentrum Bergerweg Sittard

Handelscentrum Bergerweg is een gemengd bedrijventerrein met tevens lokale ondernemers. Die zijn zeer betrokken bij de directe omgeving en de regio. Volumineuze detailhandel is hier ook mogelijk.

Bedrijvenstad Fortuna (Sittard)

Een compact, hoogwaardig en modern bedrijventerrein op slechts 650 meter van de binnenstad en stationsomgeving van Sittard.

Handelsterrein Krawinkel (Geleen)

Handelsterrein Krawinkel ligt aan de zuidzijde van Geleen en grenst aan de A76 (snelle verbinding A2). Het heeft een uitstekende aansluiting op de verbindingsader tussen Aken en Antwerpen.

Businesspark Geleen

Aantrekkelijk binnenstedelijk bedrijventerrein van Sittard-Geleen met uitvalswegen en goed openbaar vervoer.

Bedrijventerrein Kampstraat (Geleen)

Gemengd binnenstedelijk bedrijventerrein, gunstig gelegen tussen Sittard en Geleen, vlakbij bedrijventerrein Chemelot.

Huis- en tuinboulevard Gardenz (Geleen)

Bedrijventerrein voor detailhandel voor tuin, huis en dier. Goede ontsluiting door de ligging aan de Urmonderbaan, een vierbaansweg naar de A2.

Bedrijventerrein Sluisweg Born

Het bedrijventerrein Sluisweg is gelegen in de oksel van het Julianakanaal en de goederenspoorlijn Sittard-Born. Het bedrijventerrein kent een uitstekende bereikbaarheid op (boven)regionale schaal door de op- en afritten A2 van Born en is recentelijk via de Sluisweg goed ontsloten.

Bedrijventerreinen Stein (vijf bedrijventerreinen)

De bedrijventerreinen van Stein omvatten: Businesspark Stein, Bedrijvenpark Kerensheide, Bedrijventerrein Paalweg, Bedrijventerrein Schuttersstraat en Haven Stein.

Bedrijventerrein Holtum Noord